Slide background

ДЕМАК ДООЕЛ

Трговија со бушачки алат, прибор и опрема за рудници, каменоломи,
тунелско и сразно дупчење и слични градежни дејности

Трговија со бушачки алат, прибор и опрема за рудници

100% Квалитет и сигурност

 

Оригинални резервни делови

Доверлива и квалитетна услуга

Нашите Услуги и Производи

Awesome Image
Awesome Image

Бушачки алат

Повеќе

Бушачки алат

Awesome Image
Awesome Image

Резервни делови

Повеќе

Резервни делови

Awesome Image
Awesome Image

Дупчење

Повеќе

Дупчење

Нашите Услуги

Останато

Awesome Image

Дополнителни услуги

Продажба на компатибилни тонери за сите видови на принтери и фотокопири и продажба на истите Контакт: + 389 70 221 603 E-mail: info@demak.com.mk

Awesome Image

Застапници

- ROCKMORE International GmbH, кои во производниот програм го имаат следното: Моноблок Бургии, Усадници, Споиници, Шипки, Круни и др. за сите видови и марки на дупчалки.

 • Wheel Installation
 • Перформанси
 • Карактеристика
 • Перформанси
 • Карактеристика
Awesome Image

Резервни делови

Резервни делови за сите видови на бушачки мачини Резервни делови за DEUTZ мотори Резервни делови за сита HEIN LEHMANN Електрични споиници - Втичници Изомерти Пумпи за дизел мотори Челични јаиња за рударски окна Гуми за јамски Утоварачи и Дампери (Нови и Обновени) Специјални електроди за наварување отпорни на температура, абразија и удари.

 • Перформанси
 • Карактеристика
 • Перформанси/li>
 • Карактеристика
 • Перформанси
 • Карактеристика
 • Перформанси
 • Карактеристика

Производи

Бушачки алат
Бушачки алатДемак Дооел
Тунелско дупчење
Тунелско дупчењеДемак Дооел
Каменоломи
КаменоломиДемак Дооел
Градежни дејности
Градежни дејностиДемак Дооел